Live And Let Die

tak perlu bangga diri kerana kita insan yang kerdil disisiNYA...

Hahahaha.... mmg ni salah satu hobi aku, walaupun x la terer sngt tp cukupla utk kluarkan peloh. Well dh lama main mende ni still bnyk lg yg aku perlu pelajari, mahu dr segi undang2 waima skill2 n teknik pukulan... Agak2 bile la nk terer ek? 


Ni reket yg aku gunakan (murah je x sampai rm200 pn)


Tp kalo ade rejeki nk jugak tuko guna yg ni (lin dan type)



tp pn dpt yg ni oke gak 


reket persis dato' lee chong wei punya ... hahaha harganya?? mmg ribu la

Tp ada org mengatakan dlm permainan badminton ni,faktor jenis reket tu x penting sbb ianya hanya mempengaruhi x sampai 5% pn permainan kt, bahkn faktor nasib lebih bnyk dr faktor reket tu. Boleh dokatakan Ada Apa Dengan Reket la... hahaha

0 ulasan:

Catat Komen