Live And Let Die

tak perlu bangga diri kerana kita insan yang kerdil disisiNYA...




ni bukan kete aku k,kete member
ni tmpt speeding,180km/h

Ermm...korang mesti tertanya-tanya kt mana aku keje sbnrnya kn...well.... i'm sory xleh bgtau, aku cuma bleh tunjukkn jalan masuk ke tempat keje aku. Jarak ngan pekan terdekat adalah 45km, jarak ngan bandar terdekat 90km. Ari keje mmg aku stay kat sini la, weekend je aku ade kat bandar. Pada sesape yg kontek aku x dpt2 tu phm2 je la....kat sini line tpon ssh. Kalo dpt call or sms dr aku tu maknenye aku kt bandar @ aku terpaksa "gantung" hanset aku kat pokok yg ade dkt2 ngan umah aku kt sini.

3 ulasan:

uikk lawo kereta tue..kereta sendiri ke???

hekhekhek
apsal macam besday seseorg jer tuh...
huahuahuahua...
thn 2008 ek...hhahaha

sy tau awk kje ape,, :hehe

Catat Komen