Live And Let Die

tak perlu bangga diri kerana kita insan yang kerdil disisiNYA...

Minggu ni minggu paling stress sejak aku mula blajar, mana xnye dah mnggu ni nk kene anto eseimen. Tp pttnya lepas cuti baru anto dh dianjakkn ke mnggu ni, ape lg mmg glabah semacam je la. 2 mlm mmg aku x tdo nyiapkn bnda alah tu. Tp alhamdulillah...siap jgk.Tu yg uat aku happy tu,dalam dok kalut nk uat,nmpk jgk la semanngat kerjasama antara kengkwn satu course aku ni. N esk aku akn berangkt pulang ke kg aku, cuti beb..... best btul,dpt jgk aku ilangkn strees ni.Kt kg nnt aku xtau la bleh on9 ke x,depend to beruk aku punya line la.....Kadang2 berukban aku ni berangin jgk,time die ok, ok la. Kalo dtg time meragam mmg jahanam keje2 n xtvt sosial aku. Err.... ni saje je nk bgtau, la ni nape ek aku rasa sngt2 bhgia...Nak tau?? tnggu je la.

p/s thanks kepada sesape yg sudi bukak n baca blog aku ni.
to unk... ko mmg best la sbb tlong aku
to 4.... thanks a lot bro...demo mmg sumber inspirasi ICT kawe

0 ulasan:

Catat Komen