Live And Let Die

tak perlu bangga diri kerana kita insan yang kerdil disisiNYA...

Minggu ni adalah minggu last aku kursus kt Sg Petani ni....rasa mcm kejap je...blom puas lg ushar awek SP ni dah nk kene blik Kluang, Johor blik. Khamis nnt ade jamuan perpisahan....sebut je perpisahan dada ni sebak je....tp btul la....kalo ade pertemuan pasti ade perpisahan. Kt sbg hambaNYA kene redha la dgn ketentuan yg ditetapkan.Kegilaan ngan geng2 kt sini pown rasanya blom sampai tahap maksimas lg....tp nk uat cmner... Next week aku akan mula kerja aku mcm dulu la....yeah!!! back to the jungle....rindu gak kt hutan tu.... Well la ni aku ngah final exam, kalo ade rezeki lulus exam ni, bln 12 nnt aku akn dtg sini blik.Kpd geng KDP Pedalaman....kt conquer blik IPSAH bln 12 nnt.... Gambate Kudasai!!!!....InsyaALLAH I WILL BACK FOR GOOD (btul ke ayat tu??)

0 ulasan:

Catat Komen