Live And Let Die

tak perlu bangga diri kerana kita insan yang kerdil disisiNYA...

 Assalamualaikum, agak lama aku x post sesuatu kt blog aku ni. Kebizian melanda dan PERUBAHAN dh berlaku dlm hidup aku. Kesibukan kerja dh mmg lumrah bg yg keje (yg x keje mmg xde keje la), kesibukan belajar dan hal2 personal memaksa aku menyawangkan blog aku ni. Visitor pown aku tngok statik je....xde yg membukak pown. 
 By the way skrg hidup aku dh hampir totally 100% brubah, dlu kalo kuar hutan je aku masih lg bleh chill out ngan kwn2 aku kt mall @ lepak kt mana2 warung. Skrg bile smpai je umah aku trus membongkangkn dr kerana kepenatan yg amat (maybe dh tue kot). Kawan2 pown dh ramai yg dh ade komitmen msg2 (kawen daa...) yg bujang tinggal aku,wan kobest, dan lah (tu pown lah nk kawen dh bln 10 ni). Sempena merdeka ni gua terkenang blik rakan2 seperjuangan lama yg masing2 dh dok umah dh time merdeka ni, dlu ktorg akn konvoi ke pantai or interest place utk sambut merdeka,paling x pown pusing2 bndr sambil kibar bendera....mlm td sambut kt Green Night Cafe sambil tngok bdk2 melempitkn dr...tu je...merdeka sungguh mereka.
Aku pown kalo dgn izin ALLAH x lama lg akan ade komitmen sndiri la...buah hati pown dh ade,dh terikat dh pown...insyaALLAH 15.12 akad nikah,16 kenduri umah sidia n 19.12 kt umah aku. Pd kengkawan yg ade baca blog aku ni,jemput2 la hadir ye. Buat uder,mubin,yus,elun,heri,helmi,yope,ijal,lias,pekok,agus,pahmi,aweng,bullah,man bedol.... those were the days....dlu kt sesama skrg masing2 dh buat haluan masing2 dh...missu guys!!!


0 ulasan:

Catat Komen