Live And Let Die

tak perlu bangga diri kerana kita insan yang kerdil disisiNYA...

Salam, korang mesti ade henpon kn? So do I... (ceh ayat mcm dak skolah darjah 4) kat sini aku nk crite psl henpon2 yg mula2 aku guna smpai skrg... bkn niat nk nunjuk just saje nk bercheghite... kalo suke trus baca, kalo x suka xyah la bace.... pd cik vampire tu... nah ni utk bhn rujukan ko. hehehe

Ericsson A1018 ni aku beli ngan kwn aku, siap sim card RM150 (2001)


pastu aku beli 3210, pown dr kwn aku gak (2002)


then aku upgrade ckit beli yg ni 3310... pown 2nd jgk (2003)


bile dh start keje ni la hp yg baru aku beli sony ericsson T610...first model bg aku yg skrin warna (2004)

lpas tu tuko angin amik yg ni plak... nokia 3230 (2005)


dh puas guna yg td aku tuko beli plak nokia 6280 (2007)

tak puas hati ngan tpon td sbb memory rosak, aku tuko beli nokia 7610 a.k.a nokia daun. tp jodoh aku x panjang ngan hp ni. kene curik la... (2007)

dh ilang daun tu, aku beli yg ni 2nd set, sony ericsson k810i.(2008)


dan selepas k810i tu dh rosak sbb jatuh semasa aku dlm bas... ni lah hp yg jd pilihan aku. nokia e72 (2010).  still guna yg ni lg... kalo nk tuko pon maybe








 HTC HD7 kot... (bile la aku dpt beli)

0 ulasan:

Catat Komen